Bel Ons! | 0800/200 62 - BE | Volledig gratis!

Enkele van onze referenties

Gemeentelijk Basisschool Lichtervelde “Het Beverbos”

Een klein marktonderzoek leerde ons dat jullie jasjes een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De leveringstermijn was snel. De opdruk degelijk en perfect uitgevoerd, zelfs de rasters in de tekening die wij u aanleverden.

Ook de sluiting van het jasje d.m.v. de velcrostrips is goed.
We zijn verzekerd dat onze leerlingen jarenlang plezier zullen hebben van deze jasjes en dat het zal bijdragen aan de veiligheid van onze kinderen in het verkeer en aan de promotie van onze school in de gemeente.

basisschool lichtervelde

Dynamo-humm

Wij zijn zeer tevreden over de levering van onze bedrukte veiligheidsjasjes. We merken dat bestaande klanten reeds na enkele dagen de jasjes in het straatbeeld hebben zien verschijnen en ons hierover aanspreken.

www.dynamo-humm.nl


De Vos energie

De fluojasjes met persoonlijk karakter zetten ons bedrijf via de medewerkers en klanten in de kijker en zijn een belangrijke stimulans voor het herinneren van onze naam, de degelijke kwaliteit maakt het voor ons tot een graag gegeven attentie aan onze klanten.

www.devosenergie.be


Transmo B.V.

Veiligheid is voor ons een absolute prioriteit, de aankoop van met ons logo bedrukte veiligheidsvestjes beantwoordt aan deze nood voor veiligheid en is tevens een mooi geschenk voor onze klanten.

www.transmo.com